Снимки - ДГ 47 "Незабравка" - София

Отиване към съдържанието

Главно меню:

Снимки

Галерия

Предлагаме ви разходка чрез снимки в помещенията на детската градина. Запазена марка на учителите от ДГ № 47 "Незабравка" са картините, изработени с моливна техника, картините от дървени стърготини и други природни материали.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

На 17 април 2018г се проведе обмяна на добри педагогически практики на тема „Работа с електронни образователни ресурси в учебния процес”. ДГ № 47 „Незабравка” участва с презентации на главен учител Даниела Димитрова и учител Любимка Иванова, които разказаха за иновативния педагогически опит, който се прилага при нас, пред 180 учители от детски градини в гр.София. РУО – София-град към МОН удостои Д.Димитрова и Л.Иванова с грамота за отлични резултати.


 
 
 

От 2015 година ДГ 47 „Незабравка“ работи с децата по авторски проект „Обучение и възпитание на децата от предучилищна възраст в патриотизъм и чувство на национална принадлежност“. В галерията ще видите  детски творби и тематични пана, които ще ви покажат как децата възприемат нашите национални герои и националните ни символи. Ще видите и снимки от празника „Гордеем се с тях“.